Το ακατέργαστο ηλιέλαιο είναι ένα μη πτητικό λάδι που προέρχεται από τους σπόρους ηλίανθου (Helianthus annuus). Το ηλιέλαιο χρησιμοποιείται συνήθως στη μαγειρική ως λάδι τηγανίσματος και σε καλλυντικές συνθέσεις ως μαλακτικό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλιέλαιου που παράγονται, όπως (i) Υψηλό Λινολεϊκό, (ii) Υψηλό Ελαιϊκό και (iii) Μεσαίο Ελαιϊκό.
Το ηλιέλαιο είναι ένα συστατικό τροφίμων που χρησιμοποιείται ενεργά στη μαγειρική. Χάρη στο λάδι, το προϊόν δεν κολλάει κατά το τηγάνισμα και οι σαλάτες αποκτούν ωραία γεύση. Επιπλέον, κάποια λίπη περιέχουν ηλιέλαιο στη σύνθεσή τους, όπως η μαργαρίνη. Χρησιμοποιείται επίσης για βιομηχανικούς σκοπούς: αυτό το συστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών καθώς και στην παρασκευή σαπουνιού. Μεταξύ των ποικιλιών του ελαιϊκού προϊόντος, το ακατέργαστο λάδι από σπόρους ηλίανθου θεωρείται το πιο υγιεινό.
Αυτό το λάδι περιέχει απαραίτητα στοιχεία για το ανθρώπινο σώμα, όπως:
■ Στεροειδή
■ Τοκοφερόλες
■ Φωσφατίδια
Ο κάρβουνο μπρικέτα Phoenix είναι η πρώτη σας επιλογή για θέρμανση και μαγείρεμα. Θεωρείται ιδανικό καύσιμο για ψήσιμο, καθώς είναι εύκολο να ανάψει και παρέχει ομοιόμορφη θερμότητα λόγω του ομοιόμορφου σχήματός του. Λόγω της δημοτικότητάς του και της πρακτικότητάς του, οι μπρικέτες κάρβουνου αγοράζονται και καταναλώνονται τόσο συχνά και σε τόσο μεγάλες ποσότητες που υπάρχει πλεόνασμα τέφρας ή μη καμένων μπρικετών που συσσωρεύονται. Αυτός ο τύπος κάρβουνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση και επίσης για μαγείρεμα. Καίγεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρέχει αρκετή θερμότητα και διαρκεί πολύ συνολικά στις μπρικέτες κάρβουνου.
Καλλιεργημένα και φροντισμένα με μεγάλη προσοχή μέσω τεχνικών που αναπτύχθηκαν από γενιές ντόπιων σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και μεθόδων, η Panthere μπορεί να παρέχει γεωργικά προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας.
Γειά σας,
Ήθελα να σας παρουσιάσω το προϊόν μας. Τα προϊόντα μας έχουν ποιοτικές διαφορές από άλλους κατασκευαστές. Μπορώ να σας βοηθήσω με οτιδήποτε σχετίζεται με το προϊόν.
e mail: nurbanu@panthereblobal.com
τηλέφωνο: +90 (507) 739 8482
Το λάδι σόγιας είναι ένα φυσικό, οικονομικό λάδι που εξάγεται από ολόκληρους σπόρους σόγιας. Είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λάδι στον κόσμο και πωλείται είτε ως καθαρό λάδι σόγιας είτε ως κύριο συστατικό σε φυτικά έλαια. Επεξεργασμένο σε μαργαρίνη και λιπαρές ουσίες, το προφίλ των 85% ακόρεστων λιπαρών του λαδιού σόγιας είναι από τα υψηλότερα στα φυτικά έλαια. Το λάδι σόγιας περιέχει 61% πολυακόρεστα λιπαρά και 24% μονοακόρεστα λιπαρά. Τα κορεσμένα λιπαρά στη διατροφή μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας. Έτσι, οι επαγγελματίες υγείας προτείνουν την αντικατάσταση των κορεσμένων λιπαρών με ακόρεστα λιπαρά όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ρίζες Αλκανέτ
Φυσική Χρωστική.
Ρίζες Ραταντζότ ή Αλκανέτ από το Αφγανιστάν
Τιμή FOB (Μαζάρ-ε-Σαρίφ, Αφγανιστάν): 1.800,00 $ - Τιμή Ικανή μέχρι: 05.02.2021 - Διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Η ρίζα χρησιμοποιείται για να δώσει χρώμα σε κρασιά και αλκοολούχες εκχυλίσεις, σε φυτικά έλαια και σε βερνίκια. Ο Αλκανέτ χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην ινδική κουζίνα με την ονομασία “Ραταν Τζότ”, και προσφέρει το κόκκινο χρώμα του σε ορισμένες εκδοχές του πιάτου κάρυ Ρογκάν Τζος.
Πουλάμε απευθείας από το εργοστάσιο στον αγοραστή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τα αιτήματά σας. Η Υγιής Ασφαλής Αγορά σας περιμένει για κερδοφόρο εμπόριο για όλους.
10x(40x60) τηγάνι χωρητικότητας.
7 ιντσών έγχρωμη οθόνη LCD πίνακα ελέγχου.
Φωτιζόμενο αφής κουμπί.
Δυνατότητα λειτουργίας σε διαφορετικές ταχύτητες κινητήρα.
Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω κινητού τηλεφώνου.
Δυνατότητα φόρτωσης μενού στη μνήμη μέσω εξωτερικής μνήμης.
Ρυθμιζόμενος χρόνος μαγειρέματος και ψηφιακή ένδειξη.
Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία μαγειρέματος μεταξύ 0° C- 300° C και ψηφιακή ένδειξη.
Θερμοστάτης με όριο 360° C.
Δυνατότητα ομοιόμορφου μαγειρέματος σε όλα τα τηγάνια και σε κάθε περιοχή τους χάρη στο περιστροφικό σύστημα.
Ικανότητα ομοιόμορφης θέρμανσης με ρυθμιζόμενα κανάλια αέρα.
Δυνατότητα παραγωγής υψηλής πυκνότητας ατμού με το σύστημα κασέτας.
Μαγείρεμα με ελάχιστο κόστος χάρη σε υψηλής απόδοσης ηλεκτρικές αντιστάσεις.
Χαρακτηριστικό φωτισμού με αλογόνου.
Τυπική καμπίνα ζύμωσης και απορροφητήρας.
Εύκολη καθαριότητα χάρη στο ανοιγόμενο εσωτερικό γυαλί.
Σύστημα πόρτας με αισθητήρα.
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα.
Διατίθενται επιλογές LPG και NG.
Η βαλβίδα ασφαλείας διακόπτει αυτόματα το αέριο που κατευθύνεται προς τους καυστήρες που σβήνουν εκτός ελέγχου.
Διαθέτει δυνατότητα περιστροφής διπλής κατεύθυνσης με κινητήρα από πάνω.
Εάν επιθυμείτε, η περιστροφική εστία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χειροκίνητα.
Η φλόγα κινείται μαζί με τον κινητήρα, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.
Το εκλεπτυσμένο λάδι καλαμποκιού (λάδι από καλαμπόκι) είναι λάδι που εξάγεται από τον σπόρο του καλαμποκιού. Η κύρια χρήση του είναι στη μαγειρική, όπου το υψηλό σημείο καπνού του καθιστά το εκλεπτυσμένο λάδι καλαμποκιού πολύτιμο λάδι τηγανίσματος. Είναι επίσης ένα βασικό συστατικό σε ορισμένες μαργαρίνες. Το εκλεπτυσμένο λάδι καλαμποκιού είναι γενικά λιγότερο ακριβό από τους περισσότερους άλλους τύπους φυτικών ελαίων. Ένα μπούσελ καλαμποκιού περιέχει 1,55 λίβρες λαδιού καλαμποκιού (2,8% κατά βάρος).
Το ζήτημα της χρήσης λαδιού καλαμποκιού καθώς και άλλων φυτικών ελαίων για μαγείρεμα δεν είναι μόνο η οξειδωμένη χοληστερόλη που δημιουργούν (η οποία αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο), αλλά και η πολύ υψηλή ποσότητα Ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, που διαταράσσει την αναλογία Ωμέγα-6 προς Ωμέγα-3 στο σώμα. Αναφέρεται ότι έχει αναλογία Ωμέγα-6 προς Ωμέγα-3 49:1, κάτι που απέχει πολύ από την ιδανική αναλογία 1:1.
Πρότυπη προδιαγραφή εκλεπτυσμένου λευκού αποσμητικού λαδιού καλαμποκιού:
Το εκλεπτυσμένο λάδι σόγιας είναι ένα φυτικό λάδι, το οποίο εξάγεται από τους σπόρους της σόγιας. Το εκλεπτυσμένο λάδι σόγιας είναι ένα από τα πιο καταναλωμένα λάδια μαγειρικής σύμφωνα με τα δεδομένα των υπηρεσιών γεωργίας των ΗΠΑ. Τα εκλεπτυσμένα λάδια σόγιας, τόσο σε υγρή μορφή όσο και μερικώς υδρογονωμένα, πωλούνται ως "φυτικό λάδι" ή είναι συστατικά σε μια ευρεία ποικιλία επεξεργασμένων τροφίμων. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες υπολείμματα (τροφή σόγιας) χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφή. Ως λάδι ξήρανσης, το επεξεργασμένο λάδι σόγιας χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για μελάνια εκτύπωσης (μελάνι σόγιας) και λάδια ζωγραφικής.
Το εκλεπτυσμένο λάδι σόγιας είναι ανοιχτόχρωμο και κίτρινο. Περιέχει κυρίως διάφορους γλυκερίδες, λινολεϊκό οξύ, ελαιϊκό οξύ, παλμιτικό οξύ και λινολενικό οξύ. Το λάδι σόγιας είναι θρεπτικό, έχει υψηλό σημείο καπνού και είναι ένα οικονομικό λάδι.
Πρότυπες προδιαγραφές εκλεπτυσμένου λευκού αποσμημένου λαδιού σόγιας